محل تبلیغات شما

در زمانیکه هوای آلوده می باشد باید مواد غذایی را که باعث خنثی شدن مواد سمی موجود در هوامی شود را مصرف کنید تا از آسیب های خطرناک آلودگی هوا در امان بمانید. 

مصرفغذاهایی که حاوی آنتی اکسیدان های سلنیوم و بتاکاروتن هستند توصیه می شود؛ هنگام آلودگیهوای استنشاقی، مقدار زیادی رادیکال آزاد در بدن تولید می شود که سبب کاهش توان فرددر انجام کارهای روزمره زندگی شده و حتی در دراز مدت می تواند بیماری های مزمن مانندبیماری قلبی عروقی و انواع سرطان را ایجاد کند. سبزیجات و میوه هایی مثل طالبی، انبه،لبو، کدو تنبل، فلفل، اسفناج، کلم و زردآلو بتاکاروتن دارند.

در هوایآلوده باید بیشتر از همیشه شیر، ماست و دوغ بنوشید، زیرا فسفر، منیزیم و کلسیمی کهدر لبنیات یافت می شود، همگی خنثی کننده سموم هستند و برای کاهش صدمات دستگاه تنفسیو التهاب دستگاه گوارش ناشی از آلودگی هوا، باید مصرف شیر و لبنیات بیش از پیش شود. مصرفشیر و فراورده های آن باعث نرم شدن مخاط تنفسی فوقانی، مری و معده می شود و به دلیلوجود ترکیبات مناسب برای رشد و نمو باکتری های مفید که عمل دفع ادرار و مدفوع و موادآلاینده را تنظیم می کنند، التهابات و بیماری های دستگاه گوارش را کاهش می دهد.

نوشیدنزیاد آب به کلیه ها کمک می کند تا املاح اضافی از بدن خارج شود و ذرات آلودگی مدت کمتریدر بدن باقی بماند.

از مهم ترین مشکلات دندان

اهمیت بهداشت روان

6 توصیه برای افزایش سلامت روانی کودکان

های ,آلودگی ,مصرف ,مواد ,دستگاه ,کاهش ,می شود ,مواد غذایی ,بیماری های ,شود و ,دستگاه گوارش

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه عمومی ایت الله خامنه ای اهواز bridfectmijo تصاویر متحرک بسیار زیبا فقط و فقط وجود پاک تو... atlysgelu دنیای شیمی مطالب اینترنتی دفاتر فنی مهندسی ♤~BUNGOU_STRAY_DOGS~♤ او می گفت